05 d’octubre 2011

Prec per millorar l'accés a l'Avinguda de la Generalitat



En el ple d'aquest mes de setembre, el nostre grup -GIIS- va presentar aquest prec, per demanar que es revisi l'obra acabada que va  fer  Diputació. El Grup de govern va acceptar el prec. El Senyor Batlle Josep Mª Canudes va manifestar que el 14 de setembre va visitar  junt amb la responsable de l'Àrea de infractructura viària les obres i que  aquesta va dir, que es valoraria l'obra econòmicament per veure si es podia tirar endavant la reforma de l'obra. 

El que ens crida l'atenció es que en pocs dies s'ha plantat el parterre i posat el rec automàtic, cosa que  si es pot portar a terme la reforma, encarirà una mica més el cost.

Passem el text presentat al ple de setembre:

Vista la obra realitzada per Diputació a la cruïlla de la Carretera Castelladral amb connexió amb l’avinguda de la Generalitat, hem recollit les observacions dels veïns que han manifestat  que el  traçat  tancat de la corba  dificulta l’accés a la via, tant d’entrada com de sortida, així com la irregularitat de les rasants.

Demanem, per tant,  que es transmeti a Diputació la necessitat de fer una remodelació de l’obra per tal d’obrir més la corba d’accés i millorar considerablement  les connexions actuals, la visibilitat, i els possibles accidents.

No acabem d’entendre que aquesta obra que disposava d’espai per fer un traçat adequat, hagi tingut un projecte final tan mal dissenyat, amb el vist-i-plau de tècnics de Diputació i tècnics de l’Ajuntament.

Arxiu del blog