08 de novembre 2011

Compromesos

En el ple d’octubre és va entrar aquesta moció, un dels nostres compromisos electorals: la reducció d’un 25 % als regidors de l’oposició. Nosaltres ens hem aplicat  -tot i no governar- aquesta mesura.

Per a nosaltres –GIIS- es bàsic complir allò promès,  som persones compromeses amb les nostres paraules, i aquestes s’han de traduir en fets.



ANTECEDENTS;

D’acord als nostres principis i en compliment al nostre compromís vers als nostres votants, els membres del Grup Independent de Súria (GIIS), varen presentar escrit davant l’Ajuntament de Súria, renunciant total o parcialment a la indemnització per assistència a plens i a comissions informatives, tot sol·licitant que la quantitat reduïda s’assignés a Càritas Parroquial per a millorar el programa d’ajudes que aquesta entitat realitza a la nostra població amb la
supervisió dels Serveis Socials d’aquest Ajuntament-

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària de 26 de setembre de 2011 va acordar;

“Comunicar als membres del grup Municipal GIIS que des del moment en que
formulen la renúncia a percebre una quantitat, resta fora del seu abast, la
possibilitat de decidir la seva destinació, essent l’Ajuntament lliure de destinar
les quantitats reduïdes al compliment de les finalitats que li són pròpies”.

Davant això manifestat, el Grup Independent de Súria (GIIS),

SOL.LICITA;

Que la totalitat de les quantitats renunciades en concepte d’indemnització - per assistència a plens i a comissions informatives- dels tres regidors del Grup Independent de Súria (GIIS), siguin exclusivament destinades a incrementar subvencions dirigides a Entitats Surienques, a Associacions de Veïns, i Assistència Social en igual proporció.

La moció va tenir el vot en contra del grup de govern (7vots CIU-aIS-ERC), l’abstenció de PSC (3vots) i el vot favorable de GIIS (3 vots).

Arxiu del blog