07 de novembre 2011

Súria concertarà una operació de crèdit per a inversions


El ple de l'Ajuntament va aprovar dijous per 10 vots a favor i 3 en contra la concertació d'un crèdit per 150.000 euros
El ple municipal de Súria va aprovar dijous per 10 vots a favor (CiU, AIS, ERC i PSC) i 3 en contra (GIIS) un acord per concertar una operació de crèdit per un import de 150.000 euros, amb l'objectiu de dotar de finançament diferents inversions previstes al pressupost municipal de 2011. La sessió va tenir caràcter extraordinari.

El crèdit es concertarà amb el BBVA en la modalitat de préstec a llarg termini. Les inversions afectades es refereixen a expropiacions relacionades amb el Pla de Barris, la tercera fase de la urbanització del carrer Sant Sebastià, obres de millora al clavegueram i edificis municipals, i activitats per a la promoció de la societat de la informació.

Prèviament es va votar la urgència de la convocatòria del ple, que va ser aprovada per 7 vots a favor (CiU, AIS i CiU), 3 vots en contra (PSC) i 3 abstencions (GIIS).

Sí, aquest passat dijous se’ns va convocar amb urgència  a una sessió extraordinària. Des de el nostre grup –GIIS- ens hauria agradat que en la sessió ordinària s’hagués fet esment de la previsió d’aquesta ampliació de crèdit i de la proximitat de la convocatòria extraordinària.
En la sessió de ple ordinari el Regidor d’Hisenda no va apuntar en cap moment la necessitat d’efectuar la concertació d’un nou crèdit a llarg termini de 150.000 €, com tampoc no va respondre quin pla d’acció s’ havia de fer des de la seva regidoria fins acabar l’any.
No ens van convèncer les seves explicacions, poc rigoroses, que van necessitar de  l’ajuda del grup socialista per treure’n el fil.

Arxiu del blog