25 de novembre 2011

VIVER D'ENTITATS



Cal buscar un nou ús a l’edifici de l’antic CAP. Nosaltres, GIIS, en el nostre programa electoral proposàvem ubicar-hi un viver d’entitats, i més després de veure la necessitat que tenen algunes entitats surienques, que han de pagar el lloguer d’algun local.

Aquesta proposta vol aprofitar els antics despatxos per l’ús de les entitats que ho necessitin, sense fer-hi cap despesa, només posar-hi un mobiliari adequat. Deixant la zona d’entrada per a reunions, punt de trobada, i sala d’exposicions.

Aquesta via d’experimentació, seria per a veure si les instal·lacions poden ajudar a millorar la qualitat d’entitats i veure com podria portar-se a terme el funcionament  i l’engranatge del sempre reclamat Casal d’entitats.

La nostra moció no va tirar endavant, va tenir el vot en contra del grup de govern (CIU,aIS,ERC) i l’abstenció PSC . El que sí esperem és la creació d’una comissió per buscar el màxim rendiment per a la ciutadania d’aquest edifici.

Aquesta va ser la nostra proposta:

En el poble de Súria sempre s’ha parlat de la necessitat de fer un casal d’entitats per ubicar-hi un espai per cada una de les entitats, i com aquest apropament físic aportaria el coneixement i la col·laboració d’unes entitats i altres on es sumaria  sinergies i de ben segur donaria sortida a noves propostes culturals. 

Ara, una vegada s’ha fet el trasllat a les noves dependències del CAP, ens cal buscar un nou ús a les velles instal·lacions, per això amb poca despesa es podria posar a disposició de les entitats despatxos de treball per les entitats que ho sol·licitessin, creant un viver d’entitats.
Per això, demanem:

1.- Ubicar en l’edifici de l’antic CAP, despatxos de treball a disposició de les entitats que ho sol·licitin.

2.- Crear una comissió de seguiment per veure si aquesta sortida a l’antic equipament s’adequa i és d’interès  a les necessitats de les entitats i al propi Ajuntament.

Arxiu del blog