25 de setembre 2012

L'Ajuntament de Súria reconeixerà l'atleta Ester Hernàndez

Per haver assolit el subcampionat del món en una de les proves dels recents Campionats del Món de Curses de Muntanya, tot que no li va ser reconegut per participar-hi amb la selecció catalana

L'Ajuntament de Súria farà un acte de reconeixement a l'esportista surienca Ester Hernàndez i Casahuga per haver assolit el subcampionat del món en una de les proves dels recents Campionats del Món de Curses de Muntanya, tot que no li va ser reconegut per haver-hi participat amb la selecció nacional catalana de l'especialitat. L'acte consistirà en el lliurament d'una placa al saló de sessions de la Casa de la Vila abans de la celebració del ple previst per al dimecres, 26 de setembre.

L'homenatge també vol mostrar el reconeixement de la institució municipal pel suport de la destacada esportista surienca a les seleccions nacionals catalanes.

Aquests campionats, considerats com les Olimpíades de les curses de muntanya, van tenir lloc aquest estiu passat a la Ribagorça. Ester Hernàndez hi va participar en la prova d'skibike, modalitat que combina la bicicleta de muntanya i la cursa a peu.

L'acte començarà a les 19.45 h. i tindrà un caràcter obert. L'Ajuntament fa una crida a la presència de representants del món esportiu surienc i altres persones que defensin el dret de Catalunya a participar en competicions internacionals amb la seva pròpia selecció.

Arxiu del blog