27 de setembre 2012

«T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré» passa a la sala gran

Després d'exhaurir les entrades de la Sala Petita del Kursaal, l'espectacle de la companyia del Foment Cultural de Súria "T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré" es podrà veure finalment el proper dijous, 12 d'octubre a la Sala Gran del teatre a partir de les 6 de la tarda.

Aquesta jove companyia surienca ens presenta aquesta divertida comèdia musical, que ens farà viure les experiències i peripècies de les relacions de parella de Jimmi Roberts i Joe Di Pietro.

Ens presenten una comèdia subtil, fresca i tendra sobre les interioritats del món de la parella. Una divertida mirada d'aquelles experiències que tothom ha viscut o viurà en algun moment de la seva vida: la primera cita, el matrimoni, l'arribada dels fills, la vellesa... En definitiva, l'oportunitat de viure condensades en dues hores l'humor i la bogeria de les relacions sentimentals.

Com és habitual en els espectacles de Sala Petita són entrades sense numerar i costen 12 € (10 amb el Carnet del Galliner). Les entrades es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon (938723636) i internet (www.kursaal.cat)
Dijous, 12 d'octubre - 18h
T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré

de Jimmi Roberts i Joe Di Pietro
Direcció artística: Eduard Reguant
Direcció musical: David Martell
Direcció coral: Ricard Reguant
Intèrprets: Eduard Reguant, Gloria Tàpia, Ricard Reguant, Agnès Aloy
Músics: David Martell, Anna Clarena, Alexis Cabrillana

Una comèdia subtil, fresca i tendra sobre les interioritats del món de la parella. Una divertida mirada d'aquelles experiències que tothom ha viscut o viurà en algun moment de la seva vida: la primera cita, el matrimoni, l'arribada dels fills, la vellesa... En definitiva, l'oportunitat de viure condensades en dues hores l'humor i la bogeria de les relacions sentimentals.

La companyia del Foment Cultural de Súria ens porta a la Sala Gran aquesta divertida comèdia musical, que ens farà viure les experiències i peripècies de les relacions de parella.

Arxiu del blog