23 de gener 2012

IN MEMORIAM ELADI SERRANO

La matinada de diumenge ens ha deixat el nostre bon amic Eladi, marit de la Mabel Nieto que ha estat Regidora en la legislatura 2007- 2011 i col•laboradora del nostre grup GIIS.

L’Eladi ha estat restaurador durant vint-i-cinc anys del Bar Restaurant Fusteret, home que sempre a estat  al costat de la creativitat que es manifestava en els seus quadres penjats en les  parets del seu local, en les seves fotografies,  les seves delicioses amanides  i carns a la brasa, les seves col•laboracions amb el grup Stressart i admirador  incondicional de l’obra artística de la Mabel escultora, pintora i creadora. 


Ens ha deixat un home tranquil de mirada lluminosa de gest ràpid i de silencis espaiats. Ens ha deixat massa jove, deixant pendents somnis, projectes, esperances, somriures... i sobretot deixant un buit molt important amb les persones que més l’estimen: la seva dona, fills  Pau i Iris, pares, germana i amics.


El nostre més sentit condol als seus familiars i el nostre record per l’Eladi. Ens veiem en els somnis i en els pensaments !!!


Us passem l’escrit publicat en  Manresainfo:


Un cardoní i un surienc moren en un xoc entre tres cotxes a Cardona
L'accident també ha fet dos ferits lleus

 
Dues persones han mort i dues més han quedat ferides lleus en un xoc entre tres cotxes aquest diumenge a la matinada a Cardona, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït cap a dos quarts d'una de la matinada al quilòmetre 59,4 de la carretera C-55 on per causes que es desconeixen dos turismes han col•lidit frontalment i un tercer cotxe també s'ha vist implicat en l'accident. Com a conseqüència del sinistre, han mort els conductors dels dos vehicles que han patit la topada frontal. es tracta de Raül Pérez Alias de 34 anys i veí de Cardona i Eladio Serrano Ortega de 50 anys i veí de Súria. El conductor i l'acompanyant del tercer vehicle implicat en el sinistre han quedat ferits lleus.

L'accident ha obligat a tallar totalment la via durant dues hores. Fins al lloc del sinistre s'hi ha desplaçat tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM.

El funeral per Raül Pérez Alias serà a l'església de Cardona aquest dilluns a les 4 de la tarda. El d'Eladio Serrano Ortega serà a l'església Sant Cristòfol de Súria, el mateix dilluns a 2/4 de 5 de la tarda.

Arxiu del blog