06 de gener 2012

ORGANIGRAMA FUNCIONAL

En el dia d’avui ningú pot imaginar una empresa sense un organigrama funcional que ajudi a planificar el creixement d’organització i establir els objectius en la contractació. En moltes ocasions la creació d’un nou lloc de treball no va lligat a la contractació de nou personal.
Des de el nostre punt de vista és un pilar bàsic per al bon funcionament de qualsevol organització, establir la jerarquia, el departament  on és treballa i la tasca del treballador, es per això que vàrem demanar aquest prec:

Atès que hem sol·licitat informació relativa a l’organigrama funcional del personal de l’Ajuntament i que documentem amb copies dels e-mails creuats amb el responsable municipal i que a dia d’avui encara no s’ha complementat:
4 d’octubre de 2011: “Bon dia, demanem que ens facin arribar l’organigrama funcional del personal amb els noms de totes les persones que treballen a l’ajuntament.
Voldríem conèixer també les funcions i responsabilitats dels caps de secció i dels encarregats de les distintes àrees o seccions.
Molt agraïts Grup Independent de Súria –GIIS-“
11 d’octubre 2011 Resposta : “Bon dia, us adjunto l’organigrama del personal de l’Ajuntament. Properament ampliarem la informació.
Representant de l’Ajuntament.”
11 d’octubre de 2011: “Bon vespre, ens dius que ampliaràs l’ informació. No us ho demanem per cap data concreta però sisplau el que si volem es un organigrama digne de l’ajuntament que tots representem. Necessitem per la nostra tasca conèixer el nom de les persones que hi treballen i el càrrec que ocupen, també les funcions i responsabilitats dels alts càrrecs, caps de secció i dels encarregats de les distintes àrees o seccions tal i com varem demanar en un principi.
Se que podem comptar amb la teva col·laboració i en nom del GIIS t’ho agraeixo.
Atentament Grup Independent de Súria –GIIS”
El nostre grup demana que se’ns faci arribar la documentació sol·licitada.”
El Sr. Josep M. Canudas diu que es pren nota i se’ls farà arribar la informació.
El Sr. Santi Filló, portaveu del GIIS diu que per fer una bona política de recursos humans és fonamental disposar d’un organigrama. Diu que van rebre l’organigrama però el document no els quadra i falta gran part de la informació que es va demanar. Voldrien que l’organigrama inclogui el tipus de plaça, el càrrec, els horaris i el nom dels treballadors. Properament demanaran que es defineixi la política de recursos humans de l’Ajuntament així com una avaluació dels llocs de treball amb les puntuacions corresponents i el valor retributiu d’aquestes, perquè podria ser que hi hagi persones que cobren més o menys pel lloc de treball que els correspon. Demanaran també el pla de salut i de riscos laborals dels llocs de treball. També si hi ha plans d’emergència, per exemple no hi ha cap sortida d’emergència de l’edifici de l’Ajuntament.
El Sr. Josep M. Canudas diu que se’ls trametrà la informació sol·licitada.
El Sr. Antoni Julián també demana que se li faci arribar.

Arxiu del blog