17 d’abril 2009

ENS SENTIM IMPOTENTS, DISCRIMINATS I FARTS.




Atès que des de fa 2 o 3 anys ens hem vist involucrats en una sèrie de problemes on l'Ajuntament no es defineix ni dóna cap solució, sinó que diu que si tenim
algun problema
l'hem de denunciar, pensem que ja és hora de fer-ho de manera pública:

Després de mantenir una reunió amb els Serveis Tècnics de l' Ajuntament de Súria el dia 12 de febrer de 2008, i seguint les seves indicacions, vam presentar una actuació comunicada que feia referència a la col.locació d'unes tanques a la part posterior de les nostres finques del carrer lndustrial números 19,21 ¡ 23. La nostra sorpresa va venir quan vam rebre uns decrets sancionadors on se'ns comunicava que no es pot posar una tanca donat que la zona és rústica i d'interés paisatgístic. Aleshores, si la nosta tanca está situada exactament en el mateix lloc que la de la propietària del carrer industrial número 25, per qué aquesta propietària si que té permís i nosaltres no?
L' impacte paisatgístic i
rústic no és igual per a tothom?

Davant d'aquestes i altres incongruències, vam optar per presentar el dia 25 de setembre de 2008 una denúncia dirigida a l'alcaldia sobre totes les irregularitats comeses en l'edificació del carrer Industrial número 25. Transcorreguts més de sis mesos encara no tenim resposta ni s'ha fet cap actuació. Per la seva banda, els veïns del número 25 demanen a l'Ajuntament obrir un carrer que afecta a totes les finques del carrer industrial del números 11 al 23. EIs propietaris del número 25 al·leguen que periòdicament necessiten entrar amb una máquina per retirar la terra que els baixa del talús.

Si amb tot això no n'hi havia prou, ara el senyor Enric Castellà vol tanccar amb una porta l'accés al pati magatzem del carrer Industrial número 11. En aquest punt, hi ha l'únic accés d'entrada de camions per a la recollida d'encenalls i és indispensable per al funcionament d'aquesta empresa. Després de presentar la instància per afectació a tercers que denuncia aquest fet, l'única resposta fins ara és la del Sr. Gon¿ález, que, de paraula diu que tot i que el terreny pertany a l'Ajuntament aquest senyor pot posar la porta per què, en el seu moment, se'ls hi va traspaperar el permís d'actuació comunicada i ara no són a temps de denegar-lo.

A més a més, el senyor Enric Castellà, en la mateixa zona d'interés paisatgístic que pertany a l'Ajuntament va talar diversos pins centenaris sense cap permís. El veïnat va denunciar els fets en el seu dia però encara ara no tenim constància que I'Ajuntament hagi pres cap tipus d'actuació,

Davant de tots aquest embolics, no seria mes lògic que es fes un mur a darrera la finca del número 25 per evitar els despreniments? No es podria obrir una porta desde la seva nau, on hi ha lloc suficient per fer-ho, i així la resta de veïns no hauríem de tenir les nostres propietats a la seva disposició?. Es necessari obrir un carrer per afavorir a un sol propietari?.

NOMÉS DEMANEM QUE S'APLIQUI LES NORMES PER TOTHOM IGUAL

Grup de Veïns de la zona Industrial Joncarets.

Els veïns de la zona industrial, s'han posat en contacte amb els grups de l'oposició, per tal d'explicar-nos la seva situació i fer-nos saber la publicació d'aquesta carta. Que ens han fet arribar i que també publiquem.


Arxiu del blog