14 d’abril 2009

S’hauria de fer…



Tenim un amic, que sempre ens recomana, com el metge, bones receptes, però ell mentrestant viu a l’ombra de l’anonimat. Ens renya perquè fem poca llenya de temes del poble com les obres del petit Estel, o denunciem a tort i dret, l’obra o altres coses i actuacions que tothom li sembla veure, però que ningú té proves.


A les pel·lícules sempre hi ha l’heroi en qüestió encarregat de trobar les proves, de barallar-se amb els “dolents” i sortir, tot sigui dit, victoriós.


Desgraciadament a la vida, ningú és heroi de res, i als pobles donar la cara té un preu massa alt, com que alguns Regidors, no entenguin quin és el joc polític, que no es altre, que tenir una opinió diferent de l’interessat, sense que això suposi estar en contra de la persona, només del que representa.


No estem acostumats a fer debats públics, a compartir punts de vista diferents, encara estem amb el que “estàs en mi, o contra a mi”...


De totes maneres, que no falti el humor. I no cal dir que a nosaltres ens agraden molt les històries a la vora del foc..., que per cert, anirem seguint...



Arxiu del blog