28 d’abril 2009

OBRES A LA CASA DE LA VILA

Ja veiem la grua col·locada per començar la remodelació de l’ajuntament –casa de la vila-. Els canvis fan traslladar el jutjat, a l’edifici del CAP.


Bàsicament les obres afectaran a tot l’edifici. A la planta baixa hi haurà l’àrea d’atenció al ciutadà i serveis socials. A la primera planta l’àrea destinada a l’Alcalde, regidories i secretari. A la segona planta, l’àrea d’urbanisme. I a la tercera planta, sota teulada, es destinarà als arxius.


La connexió de totes les plantes es farà mitjançant un ascensor, ubicat al pati interior, amb una estètica, segons els plànols, i des de el nostre punt de vista excessivament avantguardista. L’ estructura de prisma es menja massa el pati, i trenca amb tota l’estètica de l’edifici. De ben segur el material de recobriment serà semi transparent de metacrilat i el pati quedarà tancat per una cúpula.


Tot l’encant del pati interior, quedarà trasbalsat i envaït, per la “nosa” de l’ascensor. Nosaltres vàrem proposar fer l’ascensor exterior, per contemplar la vista del poble de Súria mentre s’arribava a la planta desitjada i s’amortitzava tenir la despesa del segon ascensor per l’edifici de l’escola.


Com sempre totes les nostres pensades, entren per un costat (de l’oïda, no sigueu mal pensats !) i surten per l’altre...



2 comentaris:

Anònim ha dit...

I qui fa les obres? S'ha pensat donar les obres a les empreses surienques?

GIS ha dit...

Segons ens va explicar el grup de govern, ningú es va presentar per les obres "grans".
De totes maneres la plaça St.Joan ho fa Construccions Jané.

Arxiu del blog