20 de juny 2011

Canudas nomena els quatre tinents d'alcalde de Súria


Joan Castellà, Miquel Caelles, Àngel López i Carme Besa ocuparan les tinències

L'alcalde de Súria, Josep Maria Canudas, ha nomenat els tinents d'alcalde del nou equip de govern municipal i els integrants de la Junta de Govern Local com a òrgan col·legiat de caràcter resolutori. Els nomenaments figuren en sengles decrets d'alcaldia que van ser signats ahir, dimecres.

Els nous tinents d'alcalde de l'Ajuntament de Súria són els següents regidors i regidora:
  • 1r tinent d'alcalde: Joan Castellà i Giralt.
  • 2n tinent d'alcalde: Miquel Caelles i Campà.
  • 3r tinent d'alcalde: Àngel López i Hernández.
  • 4t tinent d'alcalde: Carme Besa i Braqué.
Les funcions dels tinents d'alcalde són assistir l'alcalde en l'exercici de les seves atribucions, substituir l'alcalde en cas d'absència, vacant o malaltia d'aquest i exercir les competències que els siguin delegades per part d'altres òrgans municipals.

L'alcalde i els quatre tinents d'alcalde també seran els membres de la nova Junta de Govern Local. Aquest òrgan col·legiat celebrarà les seves sessions amb caràcter setmanal, tret dels períodes vacacionals.

El nou flamant grup de govern, el tripartit format per  CIU, AIS i ERC, s'ha oblidat d'informar-nos directament als grups "que no governem" dels nous canvis que es porten a terme dins l'Ajuntament. Esperem que facin ús de les noves tecnologies per fer-nos arribar les notícies que passen a la premsa i no haver-nos d'enterar pels diaris. De ben segur que no passarà mai més.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per què dieu flamant grup de govern?

Giis ha dit...

Estimat surienc/a,
Flamant, significa acabat d'estrenar i el nou grup tripartit de Súria, s'acaba d'estrenar, i més tenint en compte que dels 7 regidors, nomès un té experiència de govern, dos són coneixedors d'alguns temes de l'Ajuntament, i quatre no ténen cap experiència.
Salutacions!

Anònim ha dit...

Em pregunto quina experiència té cap persona que s'inicia en un mandat polític per primera vegada. Li passaria a vostés també. El que importa son les persones i com a mínim se'ls veu amb ganes de fer coses, tenen formació (molts Universitària) i no depenen del sou de regidor (molt important). Son diferències significatives molt positives amb respecte el que hi havia.

Tinguem paciència.

Arxiu del blog