22 de juny 2011

NBS

No és la NBA, però sí una festa del Bàsquet amb els joves dels barris de Súria com a protagonistes. Han estat dos caps de setmana d’activitat  al pavelló Municipal, organitzat per la SAS de la mà de la nova junta.

La final la va guanyar el barri de Salipota amb un partit dominat en tot moment pel barri de la Colònia,  però l’últim quart del partit va estar d’infart  on tot podia passar, i va passar a l’últim segon,  amb el tir de tres de Javi Izquierdo que va donar  la victòria al barri de Salipota-

També es va fa espectacle amb el concurs de tir de tres,  on és va portar la copa el jove Diego Ramirez  i el qui va fer més punts en Joan Balaguer. La copa més aplaudida va estar guanyada per la persona que sempre ha estimat més el bàsquet a Súria i ho va demostrar amb la seva bona forma, i amb un alt encert amb els  tirs de tres. Va ser emotiu veure al Toni Logares recollint el trofeu.

Felicitem a l’organització, als joves participants, i la bona acollida del públic que va omplir el pavelló de gom a gom.

Arxiu del blog