07 de juny 2011

Dimecres obren les inscripcions per a «El Juliol tot ho vol» de Súria

El programa anual de lleure per a infants "El Juliol tot ho vol" tornarà a Súria amb activitats esportives, lúdiques i culturals que es desenvoluparan entre els dies 4 i 29 de juliol. Les inscripcions es podran realizar els dies 8, 10, 15 i 17 de juny al pavelló d'esports, de 18.00 a 20.00 h. Les places són limitades.

‘El Juliol tot ho vol' s'adreça a nens i nenes de P3 a 6è de primària. L'organització del programa és a càrrec de la Societat Atlètica de Súria (SAS), amb la col·laboració de l'Ajuntament i de la Diputació de Barcelona.
Una de les novetats d'enguany és la incorporació de la Biblioteca com un dels escenaris de les activitats programades, juntament amb el pavelló d'esports, les piscines municipals i els parcs públics de la vila.

"El Juliol tot ho vol" s'estendrà al llarg de dinou dies, de dilluns a divendres, entre les 9.00 i les 13.30 h. Com en les anteriors edicions, l'únic dia sense activitats serà el dilluns de la Festa Major, que enguany s'escau l'11 de juliol.

El programa inclourà l'esmorzar, manualitats, activitats lúdiques i esportives, contes a la Biblioteca, cursets de natació, activitats escolars per l'estiu, jocs d'anglès, psicomotricitat i sortides als parcs públics. Les activitats seran a càrrec d'un equip de professors, entrenadors titulats, monitors homologats i monitors de suport.

El preu de les inscripcions oscil·larà entre 125 euros (19 dies) i 8,5 euros (1 dia). Les famílies que facin més d'una inscripció tindran un descompte del 5% que s'aplicarà a partir del segon fill o filla inscrits. També hi haurà un servei de despertador entre les 8.00 i 9.00 h., amb un cost d'un euro per dia.

El pagament s'haurà d'efectuar al comptat en el moment de formalitzar la inscripció. També caldrà presentar una fotocòpia de la targeta sanitària, una fotografia de carnet del nen o nena, i la butlleta d'inscripció omplerta

Arxiu del blog