17 de juny 2011

Súria obre les piscines dissabte

Súria obre les piscines dissabte

L'horari d'obertura al públic serà de 10.30 a 19.30 h., de dilluns a diumenge

Les piscines municipals de Súria obriran dissabte vinent, 18 de juny, la temporada d'estiu, que es perllongarà fins a començaments de setembre. L'horari d'obertura al públic serà de 10.30 a 19.30 h., de dilluns a diumenge.

Una de les principals novetats d'enguany és el canvi d'ubicació del bar a la part superior del recinte, amb l'objectiu que aquest servei guanyi en espai i comoditat. També ha estat instal—lada una reixa sobre el mur que dóna al riu Cardener per tal de millorar la seguretat del recinte, continuant una actuació iniciada en els darrers anys.

En les setmanes prèvies a l'inici de la temporada d'estiu s'han portat a terme els habituals treballs de manteniment i reparació per tal d'assegurar que les piscines obrin les seves portes al públic en un estat òptim.

Les piscines municipals tornaran a ser enguany un dels escenaris principals del programa de lleure per a infants ‘El Juliol tot ho vol', que es desenvoluparà entre els dies 4 i 29 de juliol sota l'organització de la Societat Atlètica de Súria (SAS) i la col—laboració de l'Ajuntament i de la Diputació de Barcelona.

Arxiu del blog