26 de juny 2011

L'Escola Municipal de Música de Súria celebra el 30è aniversari amb tres concerts

L'Escola Municipal de Música celebrarà el seu 30è aniversari amb tres concerts que tindran la participació de tots els grups instrumentals i vocals del centre. Els dos primers concerts tindran lloc dimecres, al teatre del Foment Cultural i a la plaça de la Serradora. Les activitats commemoratives es completaran el proper 8 de juliol (divendres) amb un concert dedicat als musicals, a la plaça de Sant Joan, dins de la Festa Major d'enguany.


El programa d'actes del 30è aniversari de l'Escola de Música és el següent:
Dimecres, 22 de juny:
  • 18.30 h. "Rebel·lió a la cuina". Intèrprets: alumnes d'aula infants, nivell bàsic, nivell elemental i Orquestra Diabòlica. Lloc: teatre del Foment Cultural.
  • 21.30 h. "Vetllada musical". Intèrprets: Orquestra Diabòlica, Coral Sòrissons i la col·laboració de la Cobla Súria. Lloc: plaça de la Serradora.
Divendres, 8 de juliol:
  • 21.00 h. "Musicals". Direcció: Joan Fons. Direcció coral: Montserrat Vinadé. Posada en escena: Xavier Mestres i Mireia Cirera. Solistes: Marc Anglarill, Anna Díaz, Ricard Reguant, Elena Ribera i Jordi Solé. Interpretació musical: Big Band. Direcció: Joan Fons. Corals: Nivell elemental 3r i 4t, Nivell mitjà i Coral Sòrissons.
La celebració del 30è aniversari coincideix amb la cloenda del curs 2010-11, durant el qual el centre ha tingut prop de 200 alumnes de totes les edats. La seva oferta educativa consta de programes d'iniciació i aprofundiment, llenguatge musical, pràctica vocal i instrumental, amb classes especialitzades d'una quinzena d'instruments.

El centre complementa la seva activitat pedagògica habitual amb concerts de joves intèrprets catalans i internacionals, i audicions musicals a càrrec dels propis alumnes. L'Escola Municipal de Música ha esdevingut un important dinamitzador cultural de la vila, amb la consolidació de diferents grups instrumentals i corals, com la Big Band, l'Orquestra Diabòlica i la Coral Sòrissons.

A més de col·laborar habitualment amb altres entitats de la vila, el centre surienc va impulsar amb l'Escola de Música de Sant Joan de Vilatorrada la Jove Orquestra de la Catalunya Central (JOCC), formació de corda que ha aconseguit una important projecció en el territori.

L'organització dels actes commemoratius del 30è aniversari compta amb la participació de l'associació de mares i pares d'alumnes (AMPA) del centre surienc i la col·laboració del Foment Cultural i de la Diputació de Barcelona.

Arxiu del blog