27 de juny 2011

La Policia Local de Súria evita un robatori a la deixalleria

En l'acció van detenir un dels presumptes lladres

La Policia Local va evitar un robatori que s'estava produint a la deixalleria de Súria durant la nit de dissabte passat, 18 de juny, i va procedir a la detenció d'un dels pressumptes autors. El fet va ser detectat en el transcurs de la ronda habitual d'una patrulla del cos municipal.

La detenció es va produir pels volts de les 22.30 h. Els agents van localitzar una furgoneta estacionada amb els llums encesos a la part exterior de la zona d'entrada de la deixalleria. Posteriorment van cridar l'alto a tres homes que es trobaven a l'interior del recinte, dos dels quals es van fer escàpols i no van poder ser localitzats en una recerca posterior. Els intrusos haurien entrat a la deixalleria saltant per sobre de la reixa metàl·lica.

El detingut era un veí de Manresa, al qual se li va prendre declaració. A l'interior de la furgoneta van ser trobats diferents objectes que presumptament procedien de la deixalleria. A dins del recinte també es van trobar electrodomèstics i materials fora dels seus contenidors habituals, i que aparentment estaven a punt de ser carregats

Arxiu del blog