03 de gener 2013

L'Aula7 de Súria programa 20 cursos per al 1r semestre de 2013

Dividits en quatre blocs: Informàtica, creixement personal, coaching i expressió artística

Aula7, el Centre de Formació Integral que inicià la seva activitat a Súria el passat setembre, encetarà el nou any amb una vintena de cursos, estructurats a partir de quatre blocs temàtics.

Dins del bloc d'"Informàtica i noves tecnologies" s'oferiran un total de 6 cursos:  dos cursos de formació i preparació per tal d'obtenir l'acreditació oficial de competències en tecnologies de la informació i la comunicació que emet la Generalitat  de Catalunya (ACTIC); dos cursos d'iniciació al món de la informàtica, "Informàtica casolana" i "Cinc cèntims d'internet i xarxes socials"; dos cursos d'informàtica avançada destinats a aprofundir en l'ús i el coneixement de les noves tecnologies i recursos web, "Interacció digital" i "Ofimàtica i tractament de la imatge".

Dins el bloc de "Creixement personal"  s'oferten un total de 3 cursos dedicats a treballar i oferir eines i recursos per a la millora del desenvolupament personal i les relacions i la comunicació amb els altres: "Autoestima i assertivitat", "Intel·ligència emocional" i "Saber comunicar-se en públic".

Un tercer grup temàtic l'integren els cursos i tallers de Coaching aplicats a tractar estratègies i dinàmiques de millora específiques per a diferents àmbits i situacions personals: "Tècniques d'aprenentage", "Coaching per a pares", "Eines per a la motivació i el canvi personal", tallers de motivació, per a pares d'adolescents, etc.

El quart bloc l'integren tot un conjunt de propostes formatives variades que tenen com a objectiu fomentar el desenvolupament de l'expressió artística: cursos de "Creativitat i tècniques artístiques", de "Dibuix artístic", d'expressió plàstica per a nens/es ("Juguem a ser artistes"), de "Fotografia creativa" i, fins i tot, d'introducció al món de l'òpera ("Top ten d'òpera").

Un total de nou professionals seran els encarregats de dur a terme les diferents propostes formatives, la pràctica totalitat de les quals tindran lloc a les mateixes instal·lacions de L'Aula7 –excepte el curs d'introducció al món de l'òpera, que es durà terme a l'Escola de Música Municipal-.

El divendres 11 de gener, a les 20:00h, tindrà lloc una xerrada gratuïta a l'entorn del Coaching, al Casal de joves de Súria, que servirà de presentació oficial de la temporada de cursos formatius.

Arxiu del blog