12 de febrer 2013

Casanovas i Martínez, plata i bronze als 400 espanyols promesa

Albert Martínez i Alba Casanovas amb les seves medalles. Foto: AParticular
Aquest diumenge al Campionat d'Espanya Promesa de Pista Coberta celebrat a Donosti els dos atletes bagencs del FC Barcelona van aconseguir una medalla d'argent i una de bronze.

La surienca Alba Casanovas va fer plata en 400 mll amb una marca de 56.84s. En la seva semifinal havia guanyat amb 58.83. La guanyadora de la prova va ser Paula Ferreiros amb uns excel·lents 55.48, per ser una saltadora d'altura reciclada als 400 m.

El quatrecentista manresà Albert Martínez es va classificar en tercera posició a la final de 400 mll amb una Millor Marca Personal en PC de 48.98, essent la primera vegada que baixa de 49 en PC. A la semifinal va fer uns molt bons 49.08. La medalla d'or la va guanyar Samuel García, campió d'Espanya Absolut amb 47.31, que és mínima per anar a l'Europeu Absolut de PC a principis del mes de març a Göteborg (Suècia).

Aquest cap de setmana 16 i 17 de febrer hi ha a Sabadell el CT d'Espanya Absolut tant l'Alba com l'Albert intentaran fer-se un lloc a la Final o al menys fer marca per endegar a partir de la propera setmana la temporada a l'aire lliure.