24 de febrer 2013

La feina ben feta no té fronteres



L’actitud i les respostes del Regidor d’Hisenda en tot el que portem de legislatura ens deixa en moltes ocasions als membres de l’oposició sense respostes que ens facilitin saber quin són els números reals del nostre Ajuntament, i no serveix que se’ns inviti a reunir-nos al seu despatx per clarificar qualsevol dubte.
Pensem que fins el dia d’avui el Regidor no es dona compte de l’ importància de l’òrgan del Ple on s’ha de donar la informació de manera clarificadora als Regidors i a tota la població.
La ultima presentació del Pressupost Municipal 2013, ha estat de suspens, les sumes del programa no quadraven. Es evident que tots ens podem equivocar, però es va posar en evidència  que l’ eslògan de “ la feina  ben feta no té fronteres” no estar en la ment del nostre Regidor, com a responsable  de la seva Regidoria.
La suma reiterativa d’aquesta actitud fa que els grups de l’oposició demandem a l’Alcalde perquè el Regidor millori l’exercici de les seves responsabilitats, es per això que es va presentar aquest prec conjunt.

Santi Filló i Farreras, com a portaveu del Grup Independent de Súria -GIIS- i Antoni Julián i Ribera com a portaveu del Grup Municipal Socialista – PSC - demanen l’incorporació d’aquest prec al ple ordinari del mes de gener de 2013.

PREC
Demanem al senyor alcalde, que entomi les accions necessàries per corregir les actuacions, que en l’exercici de les seves responsabilitats i obligacions que per delegació, li foren atorgades al regidor d’hisenda a fi i afecta que en els plens municipals “Òrgan suprem de l’ajuntament on es reuneixen tots els regidors i les regidores per discutir i aprovar si s’escau les coses de la seva competència.” Doni tota l’ informació de la regiduria i respongui a les preguntes de la seva area que se li fan des de els grups de l’oposició

L’Alcalde  va respondre que el  prec  no s’accepta perquè entén que el regidor d’Hisenda ja dóna les explicacions que se li demanen i si no les dóna al moment del Ple és perquè no disposa d’elles en aquell moment. (d’això ens queixem, la seva obligació es portar els deures fets). El regidor sempre ha emplaçat als grups a reunir-se amb ell per comentar les qüestions i ha de dir que aquest oferiment tampoc no ha estat mai sol·licitat per cap regidor. Només se’ls demana al Ple però l’endemà quan podrien quedar al despatx per rebre la informació no ho han sol·licitat mai. ( La veritat es que el nostre cap de llista de GIIS, en alguna ocasió, ha anat a parlar amb les funcionaries col·laboradores de  la regidoria per demandar informació directa sobre partides pressupostàries i el mateix Regidor d’hisenda, va cridar l’atenció al nostre cap de llista deixant clar que sense el seu consentiment no era possible fer cap consulta, desprès es parla de transparència!)  

Arxiu del blog