28 de febrer 2013

La pressió mediàtica fa esclatar al regidor Joan Castellà



Podem entendre que veure’s exposat a la pressió mediàtica d’aquestes ultimes setmanes i que el fiscal de l’estat  amplií les imputacions  de delicte de prevaricació urbanística,  de tràfic d'influències, frau i exempcions il·legals, i negociació prohibida a funcionaris, tots ells tipificats al Codi Penal, no sigui un bon plat per ningú ni tampoc pel Regidor del nostre ajuntament Joan Castellà, però que el GIIS, sigui causa de tots els seus mals i se’ns acusi que actuem per anar en contra de la seva persona, n’és un altra.
La nostra tasca dins l’ajuntament sempre ha estat la mateixa, la de defensar els interessos del poble de Súria,  denunciar, preguntar, qüestionar, debatre i fer aportacions que enriqueixin i millorin les maneres de veure i fer dins l’ajuntament.
El fet que demanéssim la  dimissió en el ple extraordinari al Regidor Joan Castellà és perquè creiem que en el moment que interfereixen temes privats i públics, on pot haver interessos econòmics, és millor que el regidor corresponent, per qüestions ètiques, es retiri de la seva tasca  dins l’ajuntament.
En el ple ordinari d’ahir es va demanar  per les terres procedents de l’excavació de la rampa que són abocades per la millora agronómica a la parcel·la de conreu situada a la zona de Torruella de propietat del regidor,   runes procedents de l’excavació de la rampa d’accés a la mina Cabanasses, la pregunta va despertar  les ires del regidor  llegint una mena de manifest fent amenaces personals als regidors del GIIS que no entrarem  a comentar.
El que sí ha de quedar clar és que GIIS no ha denunciat ni el camí d’accés a la rampa, ni cap dels Regidors de l’Ajuntament, ni res de res. Diem això perquè sembla que hi ha una clara intenció de manipulació, de buscar-nos com a culpables.  Els denunciants han estat la CUP i la industria salina Afasal.
Per la nostra part seguirem fent la nostra feina a l’oposició amb responsabilitat i coherència.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola gent del GIIS.

Us plantejarieu presentar una moció de censura si el regidor implicat no dimiteix??

giss ha dit...

Bona tarda,
Des del GIIS no ens plantegem presentar cap moció de censura.

Arxiu del blog