11 de febrer 2013

Nou comparses a la rua de Carnestoltes de Súria


La rua surienca s'ha caracteritzat enguany per una gran varietat de disfresses de temes clàssics i moderns

Rua de Carnestoltes pel centre de Súria. Foto: AjSú
La rua del Carnestoltes ha animat el centre urbà de la vila aquest dissabte amb la presència de nou comparses formades per unes tres-centes persones de totes les edats, a més de nombroses persones disfressades entre el públic. La festa continuarà per la nit amb sopar, ball i discomòbil a la nau de Ca l'Agut.

La sortida de la rua ha tingut lloc pels volts de les 17.30 h. des del barri de Sant Jaume. El recorregut ha estat el següent: carrers d'Àngel Guimerà, Salvador Vancell, Ignasi Abadal, Pius Macià i González Solesio, carretera de Balsareny, carrer d'Ernest Solvay i avinguda de l'Ajuntament, per tornar de nou a la travessia principal de la vila. Com en anys anteriors, els punts amb més concentració de públic han estat els entorns de la plaça de Sant Joan i de la plaça de la Serradora.

La rua surienca s'ha caracteritzat enguany per una gran varietat de disfresses de temes clàssics i moderns, amb algunes referències a temes actuals com la crisi econòmica, les retallades i la corrupció. Les comparses del Carnestoltes surienc han acompanyat la seva participació a la rua amb carrosses, coreografies especials i una interacció important amb el públic. Després de la rua hi ha hagut animació infantil amb Juan Antonio a la nau de Ca l'Agut.

El ball i la discomòbil que tindran lloc en aquest mateix espai seran a càrrec de Marc Anglarill i Ràdio Ga-Ga, respectivament.

L'organització del Carnestoltes de Súria és a càrrec de la comissió del Carnestoltes, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Súria i l'associació de veïns Mare de Déu d'Agost.

Arxiu del blog