24 de març 2011

CORRE, CORRE...





La llei orgànica del règim electoral general (LOREG), reformada recentment, estableix que després de la convocatòria de les eleccions fins la seva celebració “queda prohibida la inauguració d'obres o serveis públics o projectes d'aquests, qualsevol que sigui la denominació utilitzada, sense perjudici que aquestes obres o serveis puguin entrar en funcionament en aquest període”.

Així, a partir del 29 de març no es podran programar més inauguracions, quan es publicarà el decret de convocatòria d'eleccions, segons ha insistit la Junta Electoral Central.

La norma posa fi a les campanyes paral·leles encobertes a compte de la despesa pública, ja que prohibeix tots els actes la finalitat dels quals sigui exhibir els èxits de la gestió.

Es per això, que el grup de govern, “corre, corre, que te pillo” demà farà un acte d’inauguració, abans que el calendari se li tiri al sobre, i podrem sentir les paraules del nostre Alcalde dient que: el futur CAP i la nova plaça són dues de les obres més importants realitzades a Súria en els darrers anys, en això no li traurem la raó.

Sobretot quan és la obra més gran que s’ha fet a Súria, sense pagar el permís d’obres, una obra sense consensuar, amb el canvi de jaqueta del representant en aquells moments d’ERC. Una obra, que hem tingut “tots” la gran sort que no ha arrossegat –com altres industries- a perdre la meitat del patrimoni surienc amb el procés de suspensió de pagaments.

Una obra que amb la seva inauguració, també tancarem una suma considerable d’irregularitats. Nosaltres hem estat molt crítics i ho hem denunciat públicament, en defensa dels interessos del poble de Súria, reclamant una i altra vegada transparència.

Ara, fons del grup de govern, auguren que molt aviat es podrà posar en funcionament el nou CAP i els seus nous serveis, i així ho desitgem. I estem segurs que les noves instal·lacions compleixen les expectatives, i la millora del servei serà un salt de qualitat per a tots.

*Hem vist alguns elements a la plaça que poden ser perillosos, com els perfils vius dels ferros. (fotos)


Arxiu del blog