17 de març 2011

LA PROVA DE L'AIGUA

La plaça acabada d’estrenar i la pluja deixa rastre de bassals d’aigua. El dissabte al matí les persones que van anar a la plaça, es van trobar els peus mes xops que altres vegades que plou. Curiosament era la primera pluja important després del canvi de rajoles. Era una proposta engrescadora per ballar saltant, deixant-se portar al ritme de la coneguda cançó. La nova plaça suspèn la prova de l’aigua, era difícil travessar la plaça sense deixar ben molles les sabates.




L’aigua de la font també tenia un color marró de la sorra acumulada als fons, potser la pluja que es va precipitar no va permetre que el reciclatge de l’aigua de la font es portés de la manera adequada.


L'aigua de la font aprofita la baixada del costat de la font per acabar omplint l'escocell de l'arbre que queda ben inundat.



I el passeig del darrera és una suma de desencerts, les rajoles sense anivellar de textures diferents, encara fan que els bassals siguin mes grans.




Per acabar-ho d’arreglar no hi ha cap cordó que retingui la terra de la zona que es preveu que sigui enjardinada i aquesta dansa feliç barrejada amb els rajolins de l’aigua.



I si encara no en tenim prou uns trossos de baranes s’han deixat en record d’aquella barana perimetral que separava la plaça del passeig del riu, no sabem si és alguna mena de juguesca deixar aquest trossos, o el més segur és una estètica moderna que nosaltres no entenem




Arxiu del blog