08 de març 2011

Els Salats de Súria comencen temporada

Abel Martínez assumeix el càrrec de cap de colla i Àngel Gianfrancesco entra com a President

Els Salats a la Decennals. Foto: Salats

El passat dimarts 1 de Març els Salats van encetar la temporada, després d'una pinzellada a les Decennals, amb nous canvis a la tècnica i a la Junta. Abel Martínez assumeix el càrrec de cap de colla i Àngel Gianfrancesco entra com a President. Els canvis produïts ja han fet preveure canvis a la colla, on la nova Junta està treballant de valent per poder tenir a punt un local prop.

Amb el calendari pràcticament tancat, la nova tècnica dels Salats amb Martínez al capdavant vol treballar de bon principi els castells màxims de la temporada passada, ja que estan a l'abast de la colla i no es poden deixar pels últims dies. Les sortides d'enguany no varien respecte l'any anterior però es guanya en experiència. Entre d'altres actuacions locals, es torna a viatjar a Altafulla i Millars (França) i es reedita la sortida al Concur7, actuació bianual, on la colla ja hi va participar fa dos anys.

Les primeres actuacions de la colla serà, excloent el castell de Caramelles, el cap de setmana de l'1 de Maig amb actuacions a Valls de Torruella i Salipota.

Els assajos continuen sent al col·legi Mare de Déu de Montserrat (Salipota) els dimarts a partir de les 19.30h i els divendres a partir de les 20h. Tot això a l'espera de poder estrenar local nou.

Arxiu del blog