18 de març 2011

Santi Filló, candidat a l'alcaldia de Súria pel GIIS

Ha desenvolupat la major part de la seva trajectòria professional a les mines de potassa de Súria

Santi Filló. Foto: GIIS

Santi Filló encapçalarà la llista del Grup Independent de Súria (GIIS) que es presentarà a les eleccions municipals que se celebraran el diumenge, 22 de maig. Santi Filló i la resta de candidats de la llista del GIIS van ser validats pels simpatitzants d'aquesta formació política, en una trobada celebrada el passat diumenge 13 de març.

Les actuals regidores d'aquesta formació a l'Ajuntament de Súria, Montse Llop, Natàlia Flores i Mabel Nieto, juntament amb Pere Requena, acompanyaran al candidat a l'alcaldia de Súria, Santi Filló, en els llocs capdavanters de la llista electoral del GIIS.

En el transcurs d'aquest acte, Santi Filló ha manifestat el seu "agraïment" al poble de Súria, per la possibilitat que ha tingut de formar-se com a persona i com a professional i alhora haver vist créixer als seus fills amb valors positius, gràcies a l'important tasca desenvolupada pel teixit associatiu del nostre poble.

Santi Filló se sent "en deute amb aquest poble i crec que és el moment de mostrar personalment el meu agraïment, posant-me al servei de les surienques i suriencs d'una manera totalment desinteressada i altruista". En aquest sentit, el cap de llista del GIIS ha manifestat que, "si el poble de Súria ens atorga la seva confiança per assumir la responsabilitat d'exercir el govern municipal, vull deixar ben clar que no cobraré un sou de l'Ajuntament. La meva voluntat de dedicació i servei és totalment desinteressada".

Santi Filló i la resta de membres de la llista electoral del GIIS tenen molt clar que "els polítics han d'estar al servei dels ciutadans i no a l'inrevés. La política municipal no pot ser de cap manera un modus vivendi", diu Filló.

El cap de llista del GIIS, Santi Filló, és mostra "molt satisfet pel grup de surienques i suriencs que encapçalen el projecte de govern municipal de la nostra formació política. Són persones que compten amb experiència en la gestió de recursos, humans i econòmics i que han exercit tasques de responsabilitat en el món empresarial i associatiu".

Noves sigles, mateix esperit
El Grup Independent de Súria (GIIS) ha actualitzat la seva imatge amb un nou logotip.

Els eixos programàtics del GIIS es basen en la capacitat de treball, àmpliament mostrada en els darrers mandats municipals. "El més important per a nosaltres és el servir a les persones", explica Santi Filló.

Fidels a aquesta voluntat de servei, el GIIS esta mantenint diferents reunions i contactes amb associacions de veïns, empresaris, entitats i diferents col·lectius suriencs a fi i efecte de conèixer, de primera mà, quines són les seves necessitats, els seus problemes del dia a dia.

Currículum de Santi Filló
Enginyer tècnic de Mines, Santi Filló ha desenvolupat la major part de la seva trajectòria professional a les mines de potassa de Súria –actual Iberpotash-, on ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat i de direcció, i està acostumat a liderar equips humans.

Propostes com l'estudi de l'Escola de Formació Minera, al Pou IV, i l'aprofitament turístic de les instal·lacions del Pou IV són alguns exemples del dinamisme i capacitat d'iniciativa del cap de llista del GIIS.

Santi Filló també ha estat vinculat al teixit associatiu surienc a través de les AMPAS i el Consell Escolar del col·legi Sagrat Cor de Jesús.

Filló també ha estat membre actiu dins l'agrupació local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) des dels seus inicis a Súria i ha renunciat a la militància en aquesta formació política "per tal d'evitar especulacions" i poder liderar el projecte del GIIS "en l'apassionant repte que suposa servir i satisfer les necessitats de les surienques i suriencs, al marge dels seus colors i les seves diferències", diu Filló.

El cap de llista del Grup Independent de Súria (GIIS), Santi Filló, és vocal de la Fundació Súria, Iniciatives i Difusió, editora d'El Setmanari de Súria, on també és membre de la redacció del mateix setmanari i desenvolupa les tasques de coordinació.

Arxiu del blog