10 de març 2011

MABEL NIETO

"La mostra vol ser una relació estàtica i aliena entre l’observador i els fenòmens observats, assimilats inconscientment per una rutina selectiva. Un discurs sense lògica, focalitzant els aspectes estètics i lúdics que en un moment donat apareixen i creen la necessitat de elegir i racionalitzar els fets fruit de l’observació.

Una observació transversal i longitudinal de l’entorn, un paisatge que apareix , que sempre esta present i que no te entitat pròpia fins que focalitzem la nostra atenció, el moment en que enfoquem els nostres sentis en allò que és objecte de l’observació.

Un teló sempre present, que puja quan obrim els sentits per gaudir del major espectacle del mon i prenem consciencia del so que passa lliscant per sobre del paisatge, un moment màgic i atzarós en que els sentits es deixen portar en un procés de descobriment, on apareixen els elements eterns, constants i plens de variables.

Ocells volant ras el paisatge, lliscant per marges invisibles i aquest so punxent que constantment crida l’atenció amb ones que penetren als sentits, que flueixen en l’espai, ones que marquen camins, lleugeres variants que any rere any es repeteixen en una cerimònia sagrada."


VOLARE
Pintures i escultures de Mabel Nieto
Exposició a Cal Balaguer del Porxo
Del 11 de març al 10 d'abril de 2011
INAUGURACIÓ divendres, 11 de març, a les 19h.
C. Sant Climent, 21.
Poble Vell de SÚRIA
Horaris: de dimarts a diumenges i festius d'11 a 14 h. Dissabtes, d'11 a 14h i de 17 a 20 h.

Arxiu del blog