29 de març 2011

SEGUIREM TREBALLANT PER SÚRIA

Convèncer als ciutadans i fer sentir les propostes que hem fet des de l’oposició, no és fàcil, i més quan la majoria d’aquestes, han quedat silenciades pel grup de govern format per PSC-ERC-GPS que sempre han sumat set regidors.

En aquesta legislatura, la nostra feina ha quedat enregistrada en el nostre bloc: http://gis-suria.blogspot.com/ que ha tingut 18.946 visites, amb 487 articles publicats ( a data 9 de març de 2011). Un espai on hem penjat les nostres opinions, propostes, al·legacions, crìtiques, humor, notícies que fan referència a Súria... entenent el bloc com una eina dinàmica amb intenció d’informar des de la nostra mirada GIS.

Hem fet mes de tres-centes preguntes en aquesta legislatura, dinou mocions, prosperant nomès: el conveni amb el transport urbà; la comissió per obrir una taula de diàleg amb Iberpotash ( que no s’ha portat a terme); la zona wifi a la biblioteca; curs formatiu de webs per entitats; cimentar la cuneta de la carretera castelladral; garantir la retransmissió de ràdio súria ( que resta pendent).

Hem presentat vint-i-sis precs i nomès han estat recollits els de millora de la web municipal; el pla d’accessibilitat a la casa de la vila; la retirada dels parterres de la vorera del petit estel; i el prec conjunt amb els grups de l’oposició d’incompatibilitat del personal al servei de les administracions públiques.

En els projectes d’obres hem fet aportacions: la zona de jocs de la plaça Sant Joan que inicialment era de sauló, i la substitució actual del parterre per l’ampliació; la vorera provisional i cessió de terreny de l’àmbit de la caserna; la millora d’accessibilitat al carrer del Roser (no com nosaltres proposàvem).

Important el nostre paper com a portaveus d’associacions i veïns, en l’elaboració del Reglament de Participació ciutadana, en peticions reiterades de millora del riu, la denúncia del balcó a la Generalitat i el canvi de baranes del casinet, la denúncia conjunta a residus.

Ara, caldria un nou alcalde i una renovació profunda dins l’ajuntament. Està a les vostres mans!

Arxiu del blog