07 de març 2011

RONDA DE CONTACTES


Cal un canvi en profunditat en la política surienca, un canvi que hauria de trencar la possibilitat que PSC lideri una vegada mes el tirar endavant l’ajuntament de Súria.

Setze anys governant l’han empoltronat en excés, i ha passat que en projectes importants s’ hagin desoït propostes que venien de l’oposició.

Hem presenciat en aquests quatre anys associacions de veïns i ciutadans que han utilitzat els grups de l’oposició per pressionar al grup de govern per fer-se escoltar, després de fer peticions escrites, tenir promeses incomplertes i no rebre cap resposta.

Es per això que nosaltres volem fer una política de proximitat, una política que sumi, que escolti, que es preocupi per les necessitats dels ciutadans, que la seva prioritat sigui anar a veure els problemes sobre el terreny i que no es conformi en fer una política de despatx.

Creiem que “nosaltres estem al servei del poble, no el poble estar al nostre servei”, i això ho volem transmetre als nostres co ciutadans.

Es per això que hem començat una ronda de contactes amb el teixit associatiu de la nostra vila, per recollir les seves necessitats i preocupacions, i així incloure-ho en el nostre programa electoral.

Seguim treballant -com ho hem fet aquests últims anys a l’oposició- per oferir als suriencs un equip que lideri una nova manera de fer política, i fer que el canvi sigui possible. Per higiene democràtica, els canvis són positius.

Arxiu del blog