26 de maig 2009

Cinc cèntims d' inauguracions

Inaugurar edificis, és una de la feina que els hi agrada fer als polítics, sobretrot perquè després ja no han de menjar a casa!

Després perquè uns i altres es fan copets a l’esquena, ensenyen les dents, estil “la Pantoja” i es tiren floretes, per dir-se que són fantàstics! I fan la costosa feina de fer punts davant de l’electorat, per justificar els sous, que en alguns casos, son abusius per la feina que fan.

La relació entre els polítics del poble, acostuma a ser, moderadament diplomàtica, sempre hi ha la tàctica, de fer veure que avui no et veig (no porto les ulleres bones...), encara que per ser justos, el nostre Alcalde sempre fa els petons de rigor, és petoner de mena!

La reobertura del Casal Casino (sense ruleta, ni jocs de taula amb apostes) va ser decepcionant, sobretot, perquè s’esperava canvis importants: lavabos nous, terra nou, nova distribució, més que res, per justificar els onze mesos del servei tancat. I tampoc no hi havia joves xafardejant les noves instal·lacions!

En la visita del Sr. Ernest Maragall, ningú li va dir: alerta Sr. Conseller, estem en zona fora de normativa! Ens vàrem mossegar la llengua ( no ens va sortir verí, no us cregueu!) i amb un tall que es va quedar!

Unes instal·lacions a tot color, amb tot els detalls. S’ha demanat el màxim de places possibles a concedir de 61 a 134, perquè s’haurà seguit l’estudi de creixement de població fins a quinze mil persones, que és la variable que tenen en compte alhora de pensar les instal·lacions, com el Centre de Salut.

La contrapartida: veus consideren que no s’ha tingut en compte l’altra guarderia que hi ha el poble, i així s’han pogut menjar tot el pastel, i aquests no podran rebre cap subvenció.

La guarderia, té alguns detalls que caldria cuidar, sobretot els graonets de sortida al pati, que faran caure als nens!

Mentrestant, estem esperant la pròxima inauguració, a veure si pillem més tall!



Arxiu del blog