10 de maig 2009

IMPROVISACIÓ


Sabem, fa temps, que els plens són una posta en escena, sense resultats interessants per la ciutadania, i sense sorpreses pels grups que formem part a la Corporació Municipal.


La suma sempre és, el triomf del tripartit: dos muts + PSC. Quan ens observem des de fora, a vegades pensem, per què cal argumentar les nostres decisions, si el que diem, no estovarà el cor, ni al del vestit nou, ni a l’ incondicional, tot està amanit i ben lligat a priori.


Tot i així, sempre fem i farem propostes, aquesta és la nostra feina. I ens agrada veure, la improvisació del nostre grup de govern, obligat a fer un dictamen a corre cuita i votar la urgència, per la pressió de les preguntes dels grups de l’oposició envers el tema dels veïns del polígon industrial de Joncarets.


Una urgència que, ha deixat als veïns sense resposta durant més d’un any, i ha provocat que els mals entesos s’agreugin fins a punts insostenibles. Calia que el nostre Alcalde, com a figura de mediador, reunís els veïns i obertament els parlés del tema amb els tècnics municipals, per dissipar possibles males interpretacions. Pensem que aquest era un camí a seguir, i no s’ha fet.


També cal fer el seguiment, perquè d’una vegada per totes, el Consell de Medi Ambient, formi part activa per redactar el pla de restauració fluvial del Cardener, i es decideixi, entre tots, com ha de ser el nostre riu.


No podem acceptar que es digui, que es neteja de manera periòdica amb aigua a pressió el polsim de potassa dipositat a la vorera , barana i vial de la zona de les escoles Francesc Macià i Sagrat Cor, produït per la circulació dels camions de la mina. Com poden dir això! Quans ciutadans hem vist màquines netejant aquesta zona? No patiu, ja ho diem nosaltres: MAI! ( No era millor dir que no es fa...?)


També fa riure, la resposta del grup de govern, dient que no es canviarà un tram de la nova barana del petit Estel, per ser excessivament baixa, argumentant, que és nova i no és pot canviar! Tornem a repetir: qui es mira les obres?


I a les obres de la Plaça St. Joan, la zona on s’ubicaran els jocs dels nens, pensem que caldria, la col·locació de parterres, en lloc de sauló (terra) com esta previst fer-ho, per tal d’evitar pols innecessària. La resposta; doncs que no està previst.


Afegim i diem als ciutadans de Súria que el nostre Ajuntament, es belluga, quan és pressiona. Per tan “Avís Important” (manual del ciutadà emprenyat) qui vulgui solucionar algun problema, primer ha d’avisar a tots els grups de l’oposició per què facin preguntes i segon, anar al ple. El problema en qüestió te alguna possibilitat de trobar vies de solució... (continuarà).


Arxiu del blog