24 de maig 2009

KASI&NET




El disseny desbordant en un dels edificis més emblemàtics del perfil surienc, ha passat de ser només un projecte sobre paper a ser una realitat llesta per la foto, que en breu podrem admirar a la premsa local i comarcal, a primera plana i amb titulars espectaculars aprofitant la visita d’un expresident.


La intervenció ha tingut el vist-i-plau de l’equip de govern i de tots els seus tècnics, la nostra empresa farcida de professionals superdotats, aposta per introduir nous elements que trenquin amb l’aire antic i desfasat de la línia històrica de les construccions medievals, dotant les nostres rehabilitacions d’elements que uneixin en el temps els elements arquitectònics, fent un nexe d’unió mitjança’ns la introducció d’elements que bé podrien tenir una estètica Ikea de tons metal·litzats, que llueixen sobre les estructures mediocres per tal de crear l’efecte de xoc en els visitants.


Tanmateix, la introducció de reflexes emmirallats de les baranes de cristall, tot un toc d’elegància, que integrarà les dues èpoques ja que els elements existents amb anterioritat quedaran impresos en la seva superfície, que assolirà el seu esplendor en el dies de pluja, quan les gotes d’aigua regalimin sobre la superfície lliscant. I com a toc distintiu podem ressaltar d’intervenció feta a la façana emblemàtica i històrica del portal de Cardona impactant, trencadora, sempre seguin amb la línia Ikea que ens caracteritza, un calaix que trenca tota la línea principal la més visible del conjunt medieval, dotant de la importància que es mereix la intervenció, un toc visible en la distancia, indiscret i lluent, que mai podrà passar desapercebut en els caps vespres de la vila de Súria.


KASI&NET Construccions i rehabilitacions.

Sempre al seu servei, mai acabem de fer net.


Espero que suprimexin el calaix radiuactiu o tindre un atac de nervis, o no, millor tindre una idea trencadora per una proxima intervenció al terrat de casa.

Tots tenim la porta oberta per fer el que ens doni la gana.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola un altre cop, ara un cop vist que heu vist el que han fet. La pregunta es, que penseu fer per tal de restituí al Casinet la seva dignitat?. Potser un preg al ple, o un acta de protesta popular, o una manifestació durant la inauguració, no se, que?. Pot ser estaria be denunciar el cas a Patrimoni. D’aquesta manera internacionalitzaríem el conflicte.

Salut i força.

GIS ha dit...

La veritat, es que en principi, no sabiem de que parlaves. Però quan vàrem fer la visita, els nostres ulls, no enteníen res. De moment sembla que es barallen treient les lletres...

Nosaltres hem preparat preguntes al ple d'aquest dijous, a veure, que diuen. Despés farem el que calgui!
Gràcies per tot!

Arxiu del blog