01 de maig 2009

ES REOBRE EL CASAL DE JOVES!

Ahir, en el ple, el nostre bon amic d’ERC, va anunciar que el Casal de Joves es reobrirà dins la primera quinzena de maig, “tan si hi han ordinadors, o no”.


El dinamitzador contractat es diu Sergio Jodar, al qui li desitgem sort, ganes de treballar i d’oferir moltes activitats interessants als joves suriencs!


El nostre grup no entén - hi prometem que ho hem intentat – és el perquè ha estat gairebé un any tancat aquest equipament. Recordem que va tancar al juliol de l’any passat, amb l’argument que havia de pintar-se i que calia fer obres, al nou bar del Casino.


El bar va obrir les seves portes al públic al setembre i el Casal ha estat tancat, tot aquest espai de temps.


Per què? Per què també a desaparegut en combat l’antic dinamitzador, sense masses explicacions? Per què,es parla sempre dels ordinadors? Un casal només són ordinadors?


Aquesta Regidoria la representa el partit d’ERC, membre del tripartit. I des de el nostre punt de vista, al pobre regidor li fan el llit, i tot el que toca li surt malament: la gespa artificial pel camp de futbol i el cas del Casal.


Estem a meitat de legislatura i trobem a faltar l’empremta d’ERC. La seva veu queda muda davant de tots els esdeveniments importants pel poble i l’esperit combatiu d’aquesta formació amb història, queda diluïda, passant a ser un fidel servidor sense ànima.



Arxiu del blog