20 de maig 2009

EL CAS DEL CASINET

Mai podíem pensar d’un assassinat amb acarnissament d’aquest calibre es podía produir en el nostre poble!

Tot i que fa poc, que un assassinat semblant, s’acaba d’efectuar davant dels nostres nassos. El cos encara estar calent. Tot just el vetllem que ja tenim un altre cas per resoldre!


Les investigacions apunten a les altes esferes. On els possibles sospitosos tenen càrrecs que sempre porten documents, maletes i les mans netes per fer i desfer.


El perfil del assassí manifesta un gust poc cuidat i unes ganes d’experimentar noves provatures en un terreny acotat, potser per això, el cadàver en qüestió a quedat més desfigurat del que estem acostumats a veure. Nosaltres que en veiem de tots colors!


Hem tingut la sort del descobriment del cadàver, per l’avís d’un veí garratibat en veure tal salvatjada, al qui des de aquestes ratlles agraïm !


Us passem les proves de l’assassinat! Avisem que les fotografies poden ferir sensibilitats! (Recomanem tapar-vos la cara amb les mans. La tècnica d’espiar entremig dels dits, és la mes aconsellable).









5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola un'altre vegada,per fi us heu molestat a mirar el que jo intenteva denunciar. Ara que sembla que algú està disposat a escoltar-me i a fer quelcom més que escriure poesia, ara només falta que algú contacti amb el departament de Patrimoni de la Generalitat per tal que restitueixin una mica de dignitat al pobre Casinet i de pas convocaria a la ciutadania de Súria a fer una pitada general el dia de la seva inauguració.Ens han malmès quelcom més que un edifici !han malmès la història i el patrimoni local!
Gracies per escoltarme.

Anònim ha dit...

Ho haveu vist el què han fet amb el casinet?! Ho haveu vist?? ... la mare que em va parir!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

El Casinet, d'origen médiéval, és un dels edificis
mes antics del Pöble Vell. En una fase posterior de
les obres s'esfondraran les sèves très plantes superiors
a causa del seu estât de deteriorament. De l'actual
estructura, només quedaran dempeus les parets de
la primera planta i tota la planta baixa.
Això és un extracte de l'article que va publicar el Salí quan es va anunciar l'inici de les obres.
Per desgràcia, ara, el Casinet és l'edifici més nou del barri.
UNA FEINA BEN FETA.

Hem de lluitar perque refacin allò que han fet malament.Igual que ens obligaria a fer el Sr. Malaespina (autor del projecte) a qualsevol del barri.

!EL PUEBLO UNIDO JAMÁS SERÁ
VENCIDO!

Anònim ha dit...

Hola!
Primer de tot agraïr la feina a través de la web, ja que alguns que entre setmana estem fora de Súria, a partir dels diferents escrits podem llegi quatre ratlles del que passa per la vila.

Segonament dir que el que han fet no té nom, es podria haver fet de moltes maneres però aquí queda reflesxat un cop més com ens deixem emportar per "lo bonic" i estèticament vistós i no per el vertader sentit que tenen les coses.

Albert. R. B.

gis.suria ha dit...

Estimats ciutadans,
Cal dir, que el millor dels blocs, es la participació!
Gràcies per utlitzar, aquesta eina d'opinió!
Intentarem informar-vos, de tot, el que sabem!

Arxiu del blog