26 de maig 2009

OPINIÓ

Fa dues setmanes un client, amb qui tinc bona sintonia, m'explicava que el dia abans a l'escola del seu fill de 12 anys, havien fet una reunió amb els pares per parlar dels canvis i personalitat que els seus fills tindrien en els propers anys, els explicaven que en aquesta edat els nois ja volen volar sols, que actuen, que volen poques indicacions paternes... I que per amenitzar la trobada els varen passar un seguit de vídeos on es podia reflectir en un to més humorístic que científic aquesta manera de fer dels nois d'aquesta edat.

Jo voldria deixar-vos l'enllaç per veure un d’aquest vídeos, primer per riure una estona, però també perquè pugueu reflexionar i adonar-vos -que aquesta manera de fer dels nois de 12 anys, no és exclusiva d’aquesta franja d’edat.

http://www.youtube.com/watch?v=-Mgy2CV25k0

Els que tenim un contacte directe amb el dia a dia del nostre equip de govern, fa temps que sabem de la seva incapacitat per raonar, assimilar i pensar, quins efectes poden tenir les seves accions, els seus actes, les decisions fetes d'amagat als grups de l'oposició...

Es per això hi han tants fronts oberts en el nostre municipi: CAP, Petit Estel, Casinet, Obres Pla ZP...

Valentí Sastre

*M'agradaria si no us sap greu, pengesiu aquest escrit en el vostre blog, tal i com ja vareu fer anteriorment.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Voldria agraïr, a la Montse, a la Natàlia i tots els que fan possible aquest blog, el haver-nos deixat espai per explicar-nos mentres nosaltres ens decidiem a crear el nostre propi blog.

Cal reconeixer que vareu ser ( sino vaig errat) els pioners en blogs de politica municipal del nostre municipi. I els altres ens hem anat engrescant llegint-vos.

Per tot això, moltes gracies i esperem rebre les vostres visites al nostre blog:
ciu-suria.blogspot.com

Salut

Valentí Sastre

Arxiu del blog