15 de maig 2009

CONCEPTES DIFERENTS PEL RIU CARDENER


Quan passem per Sant Joan i veiem les obres acabades que ha realitzat l’ACA en aquest tram de riu, no podem deixar de pensar en la zona de St. Jaume de Súria, i de tot el traçat que travessa el bell mig del nostre poble, amb perill imminent d’inundació.

Sobre el tema del riu del nostre poble, hem parlem molt, però fa anys que no es fa cap actuació i no trobem bé, que se’ns vulgui “vendre la moto" que el nostre riu a d’ésser salvatge mentre contemplem bocabadats “l’alicatat” del tram de St. Joan.

Per postres llegim “que el govern acaba els treballs per dotar el riu de més capacitat a Sant Joan” i “la millora urbanística obre el poble cap al Cardener i en potencia l’entorn com a àrea d’esbarjo”.

Que representa, que el riu Cardener, és el mateix riu per a tots, i que cada Ajuntament proposa projecte (alicatat o salvatge) i l’ACA fa la feina?

L’obra a costat 1.200.000 €, s'han canalitzat i urbanitzat 400 metres de riu i ha estat pagat per l’ACA “ es tracta d’una infraestructura d’interès especial per risc d’inundacions que tenia aquest tram”.

També “l’endegament era especialment urgent des que es va construir el nou pont d’accés al nucli urbà des de l’eix del Cardener (c-55) ...els càlculs hídrics del pont s’havien fet amb l’escenari d’una canalització ja realitzada”.

Segons informació del nostre Alcalde, el pont va ser un error, per això s’han vist obligats a fer la canalització.

Qui diu la veritat? No ho sabrem mai! Però ja comencem a ser “ciutadans emprenyats” per la presa de pèl constant!

A que no som ciutadans/es? Som Regidors/es. AH! Perdoneu! Afegim som ciutadanes-regidores-emprenyades amb la manipulació de tot...

No patiu! Avui tenim un mal dia...!



5 comentaris:

Anònim ha dit...

Vosaltres també esteu carregats de tonteries, el riu pot ser més o menys important, però, que passa amb el nostre patrimoni cultural com és el Poble Vell i el Casinet, com es que heu permès la barbaritat que han fet en un patrimoni que no els pertany, i a sobre a partir de un projecte fet per el tecnic que se suposa ha de vetllar per que no pasi el que ell ha dissenyat.

GIS ha dit...

Apreciat anònim, sobre el tema del casinet ens hem barallat tan com hem pogut...sobretot per l'ús, que se'n farà d'aquest equipament, que acollirà un espai de museització de la sal i no volen deixar un espai fixe pels propis veïns.
També hem penjat fotografies al nostre bloc de la quantitat de runa acumulada al carrer i ho hem dit al ple.
Nosaltres no pintem res a l'Ajuntament, només tenim dret a rondinar i a vegades també ens fan callar!
Com saps el grup de govern, és PSC, ERC, GPS i sumen sempre 7!
Gràcies per dir la teva!

Anònim ha dit...

Amb la teva resposta nomes parlas de l'us de l'edifici i de las incomoditats de las obras. Vosaltres tampoc no us heu adonat del perjudici causat al patrimoni.
!EL CASINET I TOT L'ENTORN DEL POBLE VELL ES PATRIMONI PROTEGIT!
!ES EL NOSTRE PATRIMONO! !I ELLS HAN COMES UN DELICTE DE FET I VOSALTRES I LA RESTA DE PARTITS UN'ALTRE DE DESSIDIA!. Tambe es veritat que els pobles tenim els politics que ens mereixem.

GIS ha dit...

En aquest passat ple, vàrem demanar pels desperfectes ocasionats per les obres. Ens vàrem dir que tot els desperfectes es repararan. Cal que estigueu a sobre...

Anònim ha dit...

T'estas equivocant jo no he parlat en cap moment dels desperfectes que han patit els veins, jo parlo de la desgracia urbanistica que han fet a l'edifici del casinet, balcons de formigo inexistens abans de comencar las obres, vidreres de unas mides exagerades (cap casa del barri te finestrals d'aquestas mides), han aixecat la casa del carrer Major 14, 2plantes, sembla que posaran barenes de vidre, i ara per fi han cobert la burrada que han fet a la fassana del riu amb una mena de cuberta de ferro. Ara qualsevol vei pot fer el que vulgui, o no.

Arxiu del blog