29 de maig 2009

El SILENCI DE LES RUNES!


A Súria, estem tan acostumats a veure runes, que si algú es dedica a acumular deixalles en una finca particular, es pensarà senzillament que té la síndrome de “Diogénes”.

I no preguntarem , ni demanarem, si cal autorització de la Junta de Residus. Ni el mateix Alcalde ho demanarà encara que últimament assumeixi ser “el responsable de tot” i no sabrà que passa en aquesta finca, encara que faci dos anys, que es fa aquesta activitat (no sabem quina!) . Ni tampoc ho demanarà com a 3er. Vicepresident del consell Comarcal i Conseller responsable de Medi Ambient del Consell del Bages.

Senzillament, silenci! El Silenci de les runes. I la memòria fallarà per nombrar el nom del innombrable! I amb silenci dormirem aquella son profunda dels que callen i no contesten.

En el ple d’ahir, els grups de Convergència i Unió CIU, alternativa Independent per a Súria (aIS), i el Grup Independent de Súria (GIS) vàrem fer vàries preguntes conjuntes, que us passem tot seguit:

En una finca situada entre la carretera de la Mina i la carretera de Castelladral s’hi estan acumulant una important quantitat de runes.
-Per què té lloc aquesta acumulació ?
-És una instal•lació autoritzada per a fer-ho ?

• No, no sabem de que es tracta. Investigarem per saber si la instal•lació té autorització

-Pregunta realitzada pel company d’aIS: a qui pertany aquesta finca?
• En el ple no es poden citar noms.

Us passem foto, per si algú sap alguna cosa. Perquè el nostre Grup de Govern: PSC, GPS, ERC no en sap res.

Ara ho investigaran!. Caldrà un bon detectiu? Veure’m el C.S.I "Las Vegas" que aterra al poble de Súria?


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquí teniu una pista.
Pel color dels contenidors els coneixeràs, amb Rumasa són associats i a Marbella els trobaràs.Si necessites grava ells te la subministraran.

gis.suria ha dit...

Gràcies, per la teva aportació!!!
Salut!

Arxiu del blog