12 de maig 2009

PRECS A LA PAPERERA







En el ple d'abril, hem entrat precs, que no han estat acceptats,


PRIMER:

Que la Comissió de medi ambient, formi part activa, del grup encarregat de redactar el pla de restauració fluvial del Cardener. El nou regidor de Medi ambient, no va saber respondre al prec, perquè s'ha d'ubicar en la nova regidoria. La nostra regidora de Medi Ambient, Mabel, no ha rebut cap convocatòria per formar part per redactar el pla de restauració, com c

altre membre del consell.


SEGON:

Que es netegi amb aigua a pressió i de forma periòdica, el polsim de potassa dipositat a la vorera, barana i vial de la zona de les escoles Francesc Macià i Sagrat Cor, produït per la circulació dels camions de la Mina. Ens van assegurar que ja es fà, per tan, no calia recollir el prec. Suposem que el Grup de Govern, es pensa que la gent es cega, i dient el que diuen ja compleixen. Pensem que s'ha de reconèixer el que no es fa.

TERCER:

Que es canviï la nova barana, que toca a la carretera Castelladral, del petit Estel. I que es col·loqui de la mateixa alçada que la resta de barana perimetral. La resposta, va ser: "que s'acaba de col·locar i no es pot canviar" El que nosaltres afegim, és: com es possible que un dels punts mes alts, hi ha la barana més baixa??? Qui controla les obres??? Potser també, ara, es culpa de tots els Regidors???


QUART:

Que l’Alcalde Antoni Julián, l’Arquitecte i Secretari municipal, facin una reunió com a mediadors per tal de resoldre els conflictes veïnals del polígon industrial del Joncarets. Van comentar, que ara, fet el dictàmen, ja es resoldrà...


CINQUÈ:

Que en les obres que es fan a plaça St. Joan, on s’ubicarà la nova zona d’esbarjo per als jocs dels nens, s’enrajoli tota i es posi la capa aïllant protectora reglamentada - exceptuant la zona enjardinada i el sorral- per tal d’evitar pols innecessària. No es farà, per falta de pressupost i nosalres afegim i falta de previsió.






Arxiu del blog