09 de juny 2012

«Conectando España» de La 1, fa un reportatge de Súria


L'espai va ser emès la mitjanit del dimarts, 5 de juny, i es pot veure per internet

 
'Conectando España' sobrevolant Súria. Foto: AjSú/TVE
El programa televisiu "Conectando España", que s'emet per La 1 de RTVE, ha dedicat aquesta setmana un ampli reportatge a Súria, amb entrevistes a diferents persones de la vila i imatges del nucli urbà i el seu entorn. L'espai va ser emès la mitjanit del dimarts, 5 de juny, i es pot veure per internet a través de la següent adreça electrònica: www.rtve.es/television/conectando-espana/ .

"Conectando España" és un programa de reportatges sobre l'aprofitament d'internet i, en general, de les tecnologies de la informació i la comunicació a poblacions petites i mitjanes de tot l'estat espanyol, destacant la vessant humana i social del seu ús.

A més de les entrevistes realitzades a nombrosos personatges de la vila, en el reportatge dedicat a Súria també es van oferir imatges d'entorns urbans o naturals, com el Poble Vell, la plaça de Sant Joan, el barri de Santa Maria, el passeig del riu, l'horta de Súria, el pavelló d'esports i el parc municipal El Casino, amb espectaculars imatges aèries.

El reportatge també va fer referència a les activitats de diferents entitats i serveis de la vila, com l'Agrupació Sardanista i el seu grup de Bastoners, la colla castellera Salats, L'Esplai, El Setmanari de Súria, la Societat Atlètica de Súria (SAS), el col·legi Mare de Déu de Montserrat i l'Oficina de Turisme.

Aquesta és la segona vegada en pocs mesos que Súria centra l'atenció d'un programa televisiu d'una cadena destacada. El febrer passat, l'espai ‘Divendres' de TV3 va efectuar diferents connexions en directe des de la vila, amb la col·laboració de centenars de persones.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Mireu que va ser penós.

En moments com els que estem vivint, no cal que ens connectin amb Espanya. Millor que ens desconectin .

Sort que a l'hora que el fan, l'audiència deu ser nula.

Pere.

Arxiu del blog