12 de juny 2012

Un any vista


Un any de la nova  legislatura i seguim treballant amb responsabilitat, amb il·lusió perquè les nostres aportacions sumin per millorar el funcionament de tots els temes relacionats amb el nostre poble: Súria.
Per a nosaltres el compromís equival a assumir el lloc que ens toca dins el nostre ajuntament. El fet de no governar, no significa deixar-nos caure en la comoditat i en cada ple  hem  fet preguntes, mocions i /o precs.
Hem estat a sobre de dos dels temes cabdals –entre altres-  per la nostra economia municipal com es la signatura del CAP, ( que ja fa un any que se’ns diu que la setmana vinent es signarà), i  guanyar la sentència de l’aprofitament mig de la plaça de la Serradora per part del nostre grup GIIS, que segons la valoració equival a  198.000 €.
Tot i ser pesats fins el cansament no aconseguim que el grup de govern  es posi les piles i es tregui de sobre aquests dos temes, que equival a cobrar la primera part del CAP  i saber la equivalència d’haver guanyat la sentència.
Des de el nostre punt de vista el grup de govern demostra poca resolució i la nostra preocupació és que el nostre esforç, com el d’assumir una despesa important per al nostre grup GIIS del pagament del procés judicial, no acabi amb un  benefici per a Súria.

Arxiu del blog