27 de juny 2012

El Súria rep el trofeu Federació Catalana 2012 en el marc de la Nit dels Campions a Artés


 
Els participants en el curs de formació de directius van rebre un diploma
Els participants en el curs de formació de directius van rebre un diploma francesc dalmau

Amb motiu de la celebració del seu centenari, el Súria va ser anit guardonat amb el Trofeu Federació Catalana 2012 en el marc de la celebració de la Nit dels Campions que va tenir lloc al complex cultural cal Sitjes d'Artés i en la qual es va reconèixer el mèrit de quedar primer en el seu respectiu campionat a 21 equips de la delegació del Bages i el Berguedà tant de futbol com de futbol sala.
Primer de tot, va ser el torn dels parlaments. Primer de tot, esteve Olivella, com a delegat del Bages-Berguedà de la Federació Catalana va encoratjar els clubs a "continuar treballar; si és així segur que tindreu recompensa". l'alcalde d'Artés, Josep Candàliga, com a amfitrió va sentir-se "orgullós d'haver escollit Artés per guardonar uns campions d'una institució compromesa amb Catalunya". I el directiu Jaume Plaza va parlar de la web de la Federació Catalana "que mensualment té més d'un milió de visites. A partir de la propera temporada, fins i tot, es podran veure els resultats de tots els partits a la mitja part".
A continuació es va lliurar un diploma als directius participants en el curs de formació fet fa unes setmanes a la delegació Bages-Berguedà. A continuació van anar desfilant els representants dels clubs campions: Gimnàstic Manresa (prebenjamí 38, Tercera benjamí 11, Tercera benjamí 12, Quarta aleví 4), Puig-reig (Tercera benjamí 10), Santpedor Segona benjamí 7 i Segona infantil-aleví femení), Pirinaica (Quarta aleví 3); Avià (Quarta aleví 5), Joanenc (Tercera infantil 19), Sallent (Tercera infantil 20), Avinyó (Segona cadet 18), Berga (Segona cadet 19), Puig-reig (Segona juvenil 19), Sant Salvador (Quarta Catalana 1), Cardona (Quarta Catalana 2), CE Manresa (Segona femenina), Artés (Segona femenina), Futsal Vicentí (Tercera juvenil 2), Monistrol Futsal (Segona infantil 5), Manresa FS (Primera benjamí 4)

Arxiu del blog